tråkigt...

asså just nu har jag astråkigt. Det finns inget på tv och ingen rolig inne på msn. jag e lite slut på ideer när det gäller andra saker. orkar inte gå ut. De får nog bli en tidig kväll för mej, håller typ på att somna redan nu. haha. nej men ärligt de e skit tråkigt. aja, ska nog gå och hitta nåt att göra. kanske tracka mina föreldrar lite eller nåt.

puss hej

Grattis!

I dag blir det ett till grattis till emma och sofia som fyller år (dom e tvillingar). Hoppas ni får en bra födelsedag, love you!

ny städat

i dag har hag vart jätte duktig. Jag har städat hela mitt rum. Grundligt. jag tog ut alla saker och dammade och torkade av. De tog hela dan men nu är det klart.











kanske inte så fint, men de e rent i alla fall.

Nu ska pappa i alla fall sätta igång grillen. Jag bestämde mat så de blir lax och grönsaksspett med färskpotatis och honugn, dragon och senaps sås 

Veckans lista

Nu tänkte jag börja med nåt nytt här på bloggen. Jag kallar de veckans lista och jag tänkte göra en lista varje freda om vad som helst. dagens lista är 5 underbara saker om sommaren

1. Bara ben, jag älskar att ha bara ben på sommaren. Särskilt sådär på slutet när dom har blivit underbart bruna.om inte annat kan man alltid fuska med brun utan sol.



2. grillning. Att grilla är underbart. man sitter tillsammans runt grillen och paratar och väntar på att maten ska blir klar. Efterråt kanske man spelar kroket (lite nördigt, men jag äger) eller spelar sällskaps spel.



3. Stranden. Visst är den härligt att ligga på stranden och sola en hel da. Inte göra nåt utan bara ligga där och låta sej stekas.



4. Solkläningar. i alla dess former och färger, helt underbara!

5. Solen. behöver jag säga mer?



Fredag

Idag va vi ute med klassen på djurgårn. De va mysigt och vi solade o åt sallad. Sen stack jag, nathalie, challe, emma och sofia in till hornstull där vi skulle hitta en myrorna affär. Efter en timmes letande och lite terräng orientering och rabatt hoppande så fråga vi en tjej i en aff´är om vägen. Hon sa att vi skulle åka till Zinkensdam och så, så då gjorde vi de. När vi va där hittade vi myrorna plätt lätt. Jag köpte en väska för 30 spänn och lite hårsaker.



Här är då min väska i love it!

Dagens outfit

här kommer dagens oytfit. Shit va varmt de va ida....



linne från h&m
Kofta från lindex
shortsen är ett par sönderklippta cheap monday

gulligaste klippet

de här klippet är så gullit, särskilt när han gråter i slutet.



Benjamin!

mysstund

just nu har jag fått en sådär mysig känsla. jag sitter här framför datan. pratar med lite kompisar och driker en stor kopp te´. Factiskt bara min andra... okej tredje för idag. Väntar på att dirty sexy money ska börja. de hade tydligen blivit framflyttat en halv timme...

I dag har vi haft en låååång no lektion. Björn slutade aldrig prata. på eftermiddadn hade vi idrott. jag kunde ju inte va med då men de va inte så organiserat. mohammed pratde med alla enskilt så man fick sköta sej själv lite. hoppas jag fick nån färg i alla fall börjar bli blek igen. Ett tag va jag ganska brun, precis när jag kommit hem från turkiet.

Aja nu ska jag nog gå och sätta på lite mer te´ vatten, pöws

Dior mobilen

Som alla redan har hört (jag e som vanligt lite efter när det gäller sånt här) så ska dior släppa en mobil. Den kostar 35 000 de skulle inte vara helt fel att ha den men 35 000 känns lite överdrivet.


Jag gillar nog den silvriga mest, den ser nästan mjuk ut om ni fattar...

roligaste fallet nånsin

lite gammalt klipp, men de är lika kul varje gång jag ser de...


Grattis!

Jag måste bara säja grattis till min gamla kompis sarah som fyllde år i måndas. Hade totalt missat de. Aja grattis, om ni vill veta vem sarah e är det bara att gå in på hennes blogg sarahmeh.blogg.se

I love it

i morse kom ett paket med mina nya hudkrämer. Den stora är Rengöringskräm och den andra fuktighetskräm. Helt fantastiska.



Båda kommer från Artistry

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit. Lite tråkig, jag måste verkligen uppdatera min garderob



Tröja från vila
Jeans från Lee

Sexigt med halv öppen gylf...

kanske borde städa

mamma har klagat på mej i flera dar nu att jag borde städa, men som vanligt orkar jag inte. Jag tänkte i alla fall lägga ut lite före och efterbilder. Här är ialla fall före bilderna (efter bilderna kanske kommer om nåra dagar...)



Den obäddade sängen...



man e ju lite lat



Veckans klädder. hehe man ser mina heta homer simpson kalingar



Överbelamrad hylla och skrivbord



Closeup på skrivboredt



ännu en klädhög.... Nordhs skjorts högst upp

Som ni ser skulle de behövas städas, men jag orkar bara inte


Dusch

Nu tankte jag att ja skulle ta en lång skön dusch. Kanske peela mej eller lägga en ansiktsmask....
efter de tänkte jag kolla på Men in trees och greys. Visste ni att dom kommer lägga ner men in tres pga dåliga tittar siffror :O blev förskräkt när mamma sa de. Får försöka njuta av de sista avsnitten...

Här är mitt älskade vo5 blond shampo. i just love it...



bye

Hopp!

Sitter just nu och läser vecko revyn som damp ner i brevlådan i morse. Jag e så glad över att ha gjort alla läxer och prov nu så de e bara att slappa den lilla tid som är kvar av terminen. Efterskolan i da va jag hemma hos nathalie. Jag, charlie, ellinor, nordh, sofia och emma tog typ slut på hela hennes kylskåp. Vi va lite flummiga, okej kanske inte så flummiga men ändå. Vi spalde babel och hoppade studsmatta.

Här kommer lite bilder



Allas sexiga fötter



Ellinor....



alla, förutom jag då



Nordh försöker sej på en modell pose´



My name is bond. James bond



Sötaste...



Flygplan



Sofia i ett försök att härma venus vibrance reklamen...

Som ni ser hade vi lite skojj

Dagens outfit

Här är dagens outfit, lite varmt nästan, önskar jag hade vart barbent men...



Kläning från h&m
Strumpbyxor från lindex

Jag såg lite sur ut men de va den bästa bilden, ni kan bara förestäla er va dom andra såg ut som... ;)

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit





jeans från crocker
pike´ från lacoste
Siden bandet tog jag från en kläning jag köpt på gina

Visst är min tå sexig

Miss duktig

Har massa skolarbete att göra, men jag tycker att jag har varit jätte duktig nu. jag har skrivit en uppsats om regnskogen och gjort en uppgift om pay it forward filmen. Nu ska jag bara plugga till So provet och matte provet som vi har imorron.  Jag har fortfarande värsta huvudvärken och ont i halsen. Mamma är iväg och köper halstabletter och näsdropar till mej.

puss


Huvudvärk

har värsta huvudvärken, jag tror att alla mina kompisar och jag har smittat varandra med nånting. De flast har ont i halsen, är snuviga och har huvudvärk. Har tagigt en Alvedon men den verkar inte hjälpa och nu sitter jag här vi datan och försöker knåppa ihop en bra uppsatas om växter i regnskogen. Snark... Dom har ställt in cashmere mafia idag igen :o dom gjorde de förra veckan också de e så mean. Nu ska jag gå och fråga mamma när jag får ta en till tablett


Helgen

Det har hänt så himla mkt i helgen, det är därför jag inte hunnit blogga...
Ialla fall. festen blev värsta succen Ann hade ingen aning om att vi skulle ha en fest för henne. Hon blev i lurad att hon skulle hem till en kompis och kolla på melodifestivalen. Aja kul had, även fast det va jag som va yngst på hela stället. 
I söndas åkte jag, nordh, nathalie, ellinor, johanna och charlie till grönan. Guldkortet införskaffades och vi hade kul som*** de roligaste va nog nordhs brööl. Ni skulle ha hört asså.
Jag fick panik köpa min morsdag present på presbyrån. Det blev ett lottpaket och en chokladkaka från anthon berg. inte så påhittigt men hon blev glad i alla fall. Tror hon tyckte att de va bra att jag hade köpt nåt eftersom jag inte vart hemma på hela morsdag. Direkt när jag kom hem kokade jag mej lite te´ och kollade på "stolthet och fördom" riktigt bra måste jag säja, men han som spelade mr darcy passade inte i rollen så bra. Jag skulle nog ge den 4/5 eller 8/10 de e ju samma sak, men ändå.

 

50-års fest

Ikväll är det dax för 50-års fest, jag tänkte nog ha på mej den rosa kläningen från gina som jag hade på marias komfa förra lördan. Ingen i min släkt va ju med då så de vet inte att jag redan använt den en gång...
Nu är det väl dax att börja göra sej i ordning, måste måla naglrna. Tänkte göra en ansikts mask också.

lyckades äntligen övertala mamma att låna mej 1300 till guldkortet jag tänkte köpa imorron. Föresten är det nån som vet om in flames e bra. Dom spelar på grönan på torsdag, vi tänkte kanske åka dit och kolla :) haha

övernattning

igår sov jag hos nordh. hände inte så mkt. Vi åt lite sushi och sen kolla vi lite på talang och A shot of love whit tila tequila. haha. Sen så poppa vi lite popcorn och så, och kollade på serial killer. Han som spelar jigsaw i saw va med. De va nog mest därför vi kollad. Den va helt ok men jag trodde den skulle avra läskigare än vad den va. nu har man blivit ganska sugen på att se saw 3 och 4, har bara sett 1 och 2 innan så jag hoppas att dom andra är lika bra.
Aja sen släckte vi runt 1 och sov lite. tills vi vakande runt 11. Det va ungefär de som hände...
 

litet inlägg

de kommer bara ett kort inlägg nu. Jag lovade mamma att följa med henne och handla. Sen ska jag hem till Nordh och sova där...
Idag har jag typ inte gjort nåt annat än att kolla på den där filmen "pay it forward" inte så bra. Den bästa delen va ju när ungen blev skjuten.

Kanske kommer ett till inlägg om jag orkar men vi får se
XOXO gabriella

te´

om ni har läst min blogg lite då och då har ni nog märkt att jag dricker ganska mkt. Te´ asså. Idag är jag inne på min tredje kopp just nu.





kobbs sörgårdste´ är verkligen gott. hett tips. Jag köpte de på ica maxi så de e nog inte så svårt att få tag på...

gabriella tipsar

jag läste precis ut, jag tyckte den va ganska bra även fast man visste vad som skulle hända



Karriär och köksbesvär av sophie kinsella, jag har lånat min på biblan men man kan säkert köpa den nånstans. Den handlar typ om en advokat som har gjort värsat misstaget och får panik och flyr ut på landet. På nåt sätt lyckas hon få ett par att tro att hon är hushållerska även fast hon inte kan städa. Och resten aaa... kan ni väl räkna ut själva. Hon blir kär också i trädgårds mästaren.  

Dagens outfit

Här är dagens outfit, sattsade på mer komfort än snygghet



Vitt linne h&m
Vit zip kofta h&m
Jeans cheap monday

Igår

jag kom på att jag aldrig berättade om igår. Vi åkte i alla fall till stan efter skolan igår och flummade lite. Vi började på Zara där emma köpte en jätte snygg kläning. Sen gick vi till Lindex för att hon behövde en ny bh att ha till kläningen. Sen gick vi vidare till De ny byggda Vero Moda som ligger på drottninggatanoch kollade på lite klänningar till skolavslutningen, men jag har ju redan köpt min. Sen fortsatte vi till Weekday för att erika skulle ha ett par nya jeans och då upptäckte emma att hon inte hade sin Zara påse. Så vi gick tillbaka till Vero Moda och letade där men hittade inget, så vi frågade i kassan och dom sa att det precis gick ut en tjej med en Zara påse. men det betyde ju inte att hon  hade tagit den så vi gick till lindex och frågade och så men ingen hade sett den. Då blev ju emma lite deppig så vi fick gå tillbaka och köpa en ny. Sen drog vi ialla fall till donken och åt. och sen drog vi igenom nåra affärer till. men de roligaste va när vi åkte med pendeln hem. Vi flummade lite och kutade mellan vagnarna på jakt efter enm någulunda snygg kille... haha. men vi hittade ingen så då åkte vi hem. de va typ de.Sen kom jag ju hem och så. och kollade på greys anatomy som jag by the way tycker blir sämre och sämre med tiden. och sen åt jag sparris soppa och en pannkaka.

Torsdag

Nu har jag i alla fall kommit hem från doktorn, så nu får ni veta hur min dag har varit

Jag gick upp som vanligt och så, kollade lite på vakna med the voice. Sen tog jag bussen till skolan. dagens första, och enda lektion var teknik. blä. jag fattade typ ingenting av de jag gjorde, jätte bra lixom. jag kopplade bara ihop sladdar lite si och så. Till lunch fick vi köttsoppa och pannkakor, vilket va helt ok även fast jag åt de igår kväll. Sen splade vi lite kort och sen stack jag hem. Alla andra skulle ha idrott men jag slapp. jippi. så jag åkte hem och kokade mej en kopp te´ och började på mitt repotage om invandrares situation i sverig, sen läste jag lite, nördig som jag är. Efter de tog jag bussen till doktorn. dom skulle kolla på min tå, men som tur såg den bra ut. men jag får fortfarande inte träna. mamma sa att jag nog inte kommer att få träna på resten av terminen. Pappa sa att det nog inte var så bra för tån att gå så mkt (han syftade på att vi va i stan igår) men jag hoppas att dom inte håller på att tjata så till på sönda, för då kmr dom inte låta mej åka till grönan, vilket är väldigt taskigt. Aja sen kom pappa och hämta mej och så hamnade jag här och började prata med nathalie. Hehe vi hade ett lite udda samtal.

gabriella´ säger:

tjo snattelateli

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

heej*

gabriella´ säger:

men de e inte så farligt...

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

de beror på....!

gabriella´ säger:

jaja

gabriella´ säger:

men du är säkert jätte sexig i glasögon

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

hehe...

gabriella´ säger:

jag har facktiskt tandställning

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

ja...

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

då kan vi bilda nörd team....

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

hehehe...

gabriella´ säger:

haha

gabriella´ säger:

japp

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

asså jag har upptäckt att jag typ är missbrukare av ordet hehe....

gabriella´ säger:

hehe

gabriella´ säger:

men jag förstår jag me

Be för mig på fredag kl 14.30!!! säger:

hemskt eller vad?! jag skriver det typ hela tiden på min blogg

gabriella´ säger:

hehe ...


....

Hade tänkt skriva ett lite längre inlägg mne kom på att jag ska till domtorn, så de får väl bli lite senare då... Jag slapp i alla fall gympan i dag, vilket jag tycker är jätte skönt för jag orkar inte röra på mej men jag är ändå halvt hyperaktiv för att jag inte har rört på mej på ett tag nu
om man bortser från när vi va inne i stan igår, men skriver mer om det senare nu måste jag gå till bussen 

ciao

PS. va lite slut på ideèr när det gäller rubriken...
 


Beyonce´ i Desperet houswife

Asså jag tycker det är ganske hemskt att beyonce´ kanske ska få en roll i Desperet houswife, jag menar hon är väl ingen bra skådespelerska. De rycktas till och med om att hon skulle få en fast roll. i know hemskt va?
Det finns ju redan en som henne i serien (jag syftar på gabrielle) så då känns de ju helt onödigt att ha med henne


Gossip Girl

idag börjar Gossip Girl. Vem e gladast? Jo jag, nu kan man ju spanna in både Ed och Chace.. haha, nej men jag tycker programet är bra i största almänhet, jag är dock lite skeptisk åt Michelle Trachtenbergs som ska komma in... Hon verkar bara inte passa in riktigt. Hennes roll var facktiskt menad åt micha barton, vilket jag tycker hade varit bättre, och jag gillar inte ens henne.



Jag tycker helt enkelt hon inte passar ihop med dom andra....

hetare än hetast

nu har jag i alla fall letat upp bilder på alla... enyoj

1. Alex Pettyfer  



2.Jude Law



3. Ed Westwick

4. Cam Gigandet



5. Orlando Bloom



6. Chace Crawford



7. Sean Faris



8. Ladbrokes snubben

har tyvärr ingen bild på honom så ni får nöja er med loggon, men om man går in på hemsidan ser man honom



9. Jim Sturgess



10. Thomas Dekker


dagens outfit

Här är dagens outfit



Jeans från cheap monday
Linne från Monki
Tröja från lindex

Het...

Är det bara jag som tycker att snubben i Ladbrokes reklamen är lite het. Han står just nu på min lista över heta snubbar (fast alla är egentligen inte så heta jag gillar dom bara)

1. Alex Pettyfer, engelsk modell
2. Jude Law, men han är ju facktiskt riktigt snygg
3. Ed Westwick aka Chuck i GG
4. Cam Gigandet, han som va med i OC
5. Orlando Bloom, behöver man säga mer?
6.Chace Crawford aka Nate i GG  
7. Sean Faris, skådespelare
8. Ladbrokes snubben
9. Jim Strugess, han som är i 21
10. Thomas Dekker, ni vet han i heros
 

tia va egentligen han blonda i CSI new york, men han fick bli bort knuffad av ladbrokes snubben.

Jag ska försöka hitta lite bilder pa allihopa, så de kommer väl ett riktigt het inlägg snart...


Gårdagens film

jag måste säga att jag tyckte filmen var ganska bar, lite små rolig och sådär lättsam att kolla på. Jag skulle nog ge den 3/5 poäng...

Heartbreak kid

Mamma och pappa kom hem med heartbreak kid - hoppas den e rolig. Har aldrig sett en film med malin åkerman förut så de ska bli spännande, nu är det dags att gå och poppa popcornen.

Måndag

den här dan har vart ganska normal... lite tråkig och så. På eftermiddan tittade vi på Zozo. Mer booring film får man leta efter. Jag tror jag dog inombords av uttråkighet på slutet. Och jag har fortfarande inte sett klart den, måste fortsätta på studietiden imorrn :( De e inge bra på tv i kväll så mamma och pappa får åka och hyra nåt. Hoppas bara dom inte hyr nåt svensk. Svenska filmer är alltid så dåliga, jag kan inte komma på en ennda bra svensk film som jag har tyckt e bra. Förutom Ogifta par - en film som skiljer sej.



Aja, ska nog sätta på vatten kokaren. igår blev det lite överdrivet mkt te´ men nu blir det bara dagens andra kopp

förvirrad

jag e lite förrvirad vi har typ massa engelska läxor men ingen vet vad vi ska göra... men vi har ju haft vikarier typ så de har vart lite rörigt.

Jag känner mej lite hyperaktiv, har inte tränat på typ evigheter. Den jävla tån vill ju aldrig läka och jag får ju inte träna förns den gör det.

Just nu är min nya favorit syssla att läsa blondinabellas blogg och sen gå in på bellasuger.se och skrata åt de hon skriver haha, jag vet tråkig syssla men jag har just nu inget bättre för mej

buhu

Selisha aka mushroom head vann... nu är jag lite deprimerad

Top Model

Ja och mamma ska alldeles strax kolla på top model finalen. Såg inte den i onsdags de va ju greys anatomy då. Jag vet inte ens vilka som är i finalen, men nåra avsnit har ja sett i alla fall. Min favorit är hon Chantal men som sagt va ja vet inte ens om hon e med i finalen
 

Min favorit Chantal är hon lägnst ner


middag

har precis ätit midd, det blev köttfärsbiffar med feta ost, potatis och lätt creme fraiche såser. Ja bidrog genom att göra sallad, vilket ja tyckte va tillräkligt jobbigt.

ja har lite problem, mitt konto står just nu på 17 kr, barnbidraget kommer i för sej imorrn. men den här månaden tänkte jag köpa 
ett  par shorts 149 kr på h&m
sommarlovskort, sl 550 kr
guldkort på grönana 1199 kr
ansiktsrengöring från artistry 357  kr

Så den här månadens budget blir väldigt tajt jag vet inte riktigt hur jag ska få tag på pengar så de räker men jag antar att jag får städa eller nåt hemma.
Men jag är inte säker på om jag ska köpa guldkortet, måste först se vilka kompisar som tänker göra det.

Gossip girl

Snat kommer gossip girl tillbaka. Jag längtar facktisk, de va ju så mysigt att sitta varje tisadags kväll med en kopp te och kolla. Jag började saknade i morse när dom visade repris på alla avsnitt som har sänts. Jag han bara se två och sen åkte jag till mormor men de e facktiskt väldigtt bra.
Ja måste nog säga att Chuk är min favorit. Han är så där lagom bitchig och precis så ful att man nästan tycker han e snygg. Sen gillar jag nog Blair för hon e också så där bitchig. Nate gillar jag nog också, mest för att jag tycker att han är snygg och så hans karaktär är ju lite tråkig.
Däremot tycker jag inte att Dan och Serena passar ihop, och dom e ju par på riktigt. De va verkligen nåt jag inte trodde förns jag såg bilderna på dom

Aja Gossip Girl börjar ialla fall på Tisdag kl 8

XOXO gabriella

Mormors bullar

Jag har precis kommit hem från mormor, jag åt VÄLDIGT mycke bullar och sånt shit. Så nu håller jag typ på att storkna av mäthet



Nu ska jag nog gå och göra mej dagens femte kopp te´

Lördag

Jag tänkte skriva lite va som hände igår. Jag gick upp ganska tidigt, runt 9. Och då åt jag ju frukost och så. Sen åkte ja till centrum för att träffa sthal. Vi skulle hitta nåt till maria i komfomation (asså jag kan verkligen inte stava) present. Det tog ett tag men sen hitta vi två tröjor på cubus som vi köpte, vi va lite slut på ideer. Sen åkte vi hem till Johanna och hämtade hennes svarta strumpbyxor, hon tänkte ha vita leggins men jag han stoppa henne. Vita leggins är verkligen fult. Aja sen åkte vi hem till mej och gjorde oss i ordning och sen åkte vi till kyrkan. Asså no ofence men komefationer är verkligen tråkiga. Den var lite rolig i början, maria gick i nån musik grupp så dom sjöng och lite så. Men sen börja prästen tala. Höll på att garva ihjäl mej när han sa vips grädde istället för visp grädde. Men sen fick jag, johanna och evelina skjus hem till maria och där åt vi och så. Jag är nog fortfarande mät från de. Sen så stack typ alla, jag var ju kvar sist. Ja bor ju tvärs över gatan så jag kunde sticka när jag ville.

Sen gick ja vid 11 och då satte jag mej vid datan och sen vid 1 somna jag

De va typ den dan

Gårdagens outfit

Här är va jag hade på mej igår, kunde inte lägga upp det då när bloggen dampa lite.


Grön tröja från crocker (ekologisk, ville bara säga de)
Jeans från Lee
Vitt linne från H&M

Marias komfa

Idag va ja på Marias komfemation (asså jag måste verkligen lära mej stava till de) här va i alla fall va jag hade på mej



Den gröna kläningen tänkte jag ha på skolavslutningen

öhhhh

Just nu dampar min data lite, men det kommer strax ett inlägg...

Ett till litet tråkigt test

Här är ett test jag snodde från nordh det avgör hur fejk man e....

(x)Du sminkar dig minst 5 gånger i veckan
(x)Du använder brunkräm minst 3 dagar i veckan
(x)Du fixar håret med mer än 2 hårvårdsprodukter varje morgon - skyddspray och hårspray
(x)Du använder 3 lager mascara innan du blir nöjd - nöjd och nöjd.. brukar bli ganska missnöjd :P
( )Du måste alltid ha smink när du är med din pojkvän
( )Du köper smink minst 1 gång i veckan
(x)Du sminkar dig innan du ska till macken och köpa godis en söndagkväll
( )Du började sminka dig i 6:an eller tidigare
( )Om du är i din sommarstuga 40 mil från din hemstad och glömt ditt smink köper du nytt eller lånar från din mamma eller syster.
(x) Ibland går du upp en timme tidigare för att fixa smink och hår - orkar aldrig de :P
( ) Om du och en tjejkompis ska kolla på film måste du sminka dig innan hon hinner se dig utan smink.
(x) Du skäms utan smink
(x) Du äger en plattång eller locktång

1-4 Naturlig
5-8 Mittemellan
9-13 Fejk

8 precis på gränsen, men jag tycker att jag är allt annat än fejk

Torsdag

Idag har vart ännu en tråkig dag. Den började med att jag vacknade av tandvärk, jävla tandställning, men vad gör man inte för snygga tänder.  Sen tog jag en alvedon och gick upp. Första lektionen i skolan var teknik. blääää :(. Men vi labbade och jag o Nordh petade lite med elmätar mojängerna lite här o var (sthal hade elektrisk späning i armhålan). efter de va de dags för lunch. Grönsaksgratäng. Jag kunde knappt tugga, så jag fick inte i mej så mycket. På eftermiddan hade vi Idrotts prov, hur bra tror ni det gick på det. Jag blir glad om jag har ett rätt lixom. Jag hade pluggat på helt fel saker, ska nog klaga lite på jossan imorron ;) Sen åkte jag hem och hamnade framför datan. Jo jag han skriva en krönika i svenskan också så det va ju bra.

Dagens outfit, onsdag

här är dagens outfit

image13

Jeans, cheap monday
tröja, Monki
kofta, B- young

urgulliga

Jag kollade runt lite på asos och då hittade dom här as gulliga.
image12

man kan inte tro att de e tvål, kostar 65 kr/st

hehe

Här är ett till litet test jag hittade på nordhs blogg...

VAD ÄR DU I SKOLAN ?

TÖNT
du har glasögon ( )
du har tandställning (x)
du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna ( )
du gör dina läxor (x) försöker i alla fall ?
du har aldrig skolkat ( )
du har aldrig behövt göra om ett prov () tror fan inte de :P  
du känner dig ofta ensam ( )
du brukar nästan aldrig vara ute på kvällen ()
du har blivit kallad tönt (x)
totalt : 3

FJORTIS

du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag (x )
du tupperar håret och andvänder hårspray varje dag (x )
du röker/tjuvröker ( )
du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn (x)
du andvänder ord som puss, älskar dig m.m irl (x)
du håller nästan alltid på med din mobil (/) går i perioder
du andvänder ungefär 5 liter parfym varje dag (x)
du brukar andvända lackskor ( )
du lyssnar mest på r'n'b och reggae ( )
du dricker ofta alkohol ( )
du har blivit kallad fjortis (x)
totalt : 5 ½


EMO
du bryr dig inte speciellt mycket om skolan ( )
du har nästan alltid svarta kläder ( )
du sminkar dig med kajal/eyeliner (/) räknas vit?
du har svart hår och snedlugg ( )
du har vans eller converse ( ) 
du sitter ensam och lyssnar på din mp3/ipod på rasterna ( )
du lyssnar på band som tokio hotel, mcr, fall out boy, green day m.f ( )
du skär dig ( )
du är aldrig ute på kvällarna. du sitter inne och lyssnar på musik ( )
du har blivit kallad emo ( ) eh nej
totalt : ½


BITCH
du skriker på folk du inte känner ( )
du ger ofta folk "bitchblickar" (x)
du har någon gång hotat någon (x)
du har någon gång slagit ner någon ( )
du bråkar ofta med folk ( )
du är lättirriterad (x)
du är väldigt envis (x)
du är alltid den som "vinner" i bråk ( )
du är ofta i slagsmål ( )
du har blivit kallad bitch (x) 
 totalt : 5

BIMBO
du har hånglat med över 15 killar på en kväll ( )
du har stora bröst och blont hår (/) blond i alla fall 
du har linda rosing, pamela anderson, viktoria silvstedt eller någon liknande som förebild (x) är jag den ända som gillar viktoria silversted? 
du skulle vilja vara med i slitz eller playboy någon gång ( )
du festar och blir full nästan varje helg ( )
du har haft ett "one night stand" ( )
du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
du går runt med kortkort även på vintern (/) med strumpbyxor
du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (x)
totalt : 3


RIKEMANSBARN
du shoppar varje dag (/) vad inkluderar de lixom?
du äger saker från d&g, gucci eller dior (/) bara "fejk" 
du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
din garderob är alltid proppfull (x)
du har mer är 5 par skor (x)
dina föräldrar ger dig ofta pengar utan andledning ( )
du får ditt barnbidrag (x)
du har eget bankomatkort (x )
i ditt rum finns både dator och tv (x) tv i datan?
du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
du har blivit kallad rikemansbarn (x)
Totalt: 7

Om man ska tro det haär testet så ska jag va typ rikemans barn och fjortis och lite bitch. Jag tycker inte jag är nåt utav de...

Tandställning

Nu är den inne,  de gjorde inte ont eller nåt men det känns så anolunda. Aja man ska i alla fall äta glass om man tycker de gör onte (eller inte ont) hehe, jag ska nog ta en skål direkt efter maten.

PS. Har värsta teori provet som jag måste plugga till. Jossan gick igenom det me oss i morse, men va lite död då så.. :/

Till kläningen

jag skulle gärna vilja ha ett stort vitt armband att ha till min skolavslutningskläning, det ska ju helst va vitt eftersom jag ska ha vita skor. jag har hittat nåra fina på glitter men annars gillar jag det här från h&m kostar bara 49.50 kr.

image11

Dagens outfit

Här är dagens outfit, är inte så jätte nöjd med den men den var skön

image10

Blåa jeans från cheap monday, skjorta snodd ur pappas garderob, vitt linne från h&m

om man e lite utråkad

här är en lite rolig syssla jag hittade på nathalies blogg som man kan göra om man har lite tråkigt

Skriv ditt namn: gabriella
Utan att se: habroeööa
Med hälen: gft vbgghby
Hakan: gsarhgyfd
Lillfingret: gabriella
Armbågen: bgvfzas vbcdf
Pannan: tr56we3hyju
Näsan: gqabriewlla

Tisdag

I morron har vi prov (igen) fast den här gången i matte. Har pluggat as mycke men tycker inte att de hjälper nåt, känner mej dummare och dummare för varje gång.
idag har vart en otroligt tråkig dag. Först började vi vår nya kurs (typ bara teknik, jippi NOT) med björn. Han höll typ en föreläsning i två timmar om elektricitet. Jag var liksom i trans då och tog inte in ett ord av vad han sa. Sen va det lunch, slottstek och potatis helt ok facktiskt. Efter lunch hade vi spanska med victorm, jag panik pluggade som attan i sista minuten till ett prov vi skulle ha, men tydligen ändrade han sej (som vanligt) så vi ska ha det nästa gång i stället. Allt pluggande för jäves. Sen hade vi EA och då "pluggade" jag inför matte provet. Efter skolan gick jag, nordh, ellinor, challe, emma och sofia till centrum då köpte jag två kläningar. Båda till skolavslutningen men har inte bestämt mej vilken jag ska ha då. Åkte hem till emma och sofia efter det och pluggade matte, vilket jag facktiskt gjorde då. Men vi drack te också
Älskar te´ dagens outfit kommer snart.

svara!

jag håller på att försöka ringa nathalie, men nån i hen´nes hus har suttit vid telefonen irreterande länge. fast jag kanska inte ska säga nåt, telefonsamtalen mellan mej och sofia brukar ta nåra timmar i alla fall...

Jobbigt värre

Har suttit i kanske en halv timme och försökt logga in på bloggen men det funkar ju inte, men tillslut kom jag in.
här är i alla fall dagens outfit

image9

Tröja från h&m, jeans från Cheap Monday

Måndag

I dag har det vart en ganska lugn dag. Jag gick upp kl 9, slapp skolan :) woho. men sen åkte vi till vårdcentralen för att dom skulle kolla på min tå, men den såg bra ut så vi skulle inte behöva åka tillbaka igen. Men jag får inte träna på minst en vecka och de känns ju lite surt eftersom det är obligatorisk träning de närmaste gångerna. Sen så åt jag lunch och damsög undervåningen. Efter de hjälpte jag mamma att välja vad hon skulle ha på sej på anns 50- års fest som är snart. övertallade henne att ha en silvrig kjol från sthlm DG och en vit tröja från Mexx och ett par svarta och vita skor också från sthlm DG. Själv vet jag inte alls vad jag ska ha på mej jag funderar på att ha den chock rosa kläningen från Gina som är lite längre ner. Tänkte inhandla den imorron. Men jag vet inte om jag ska ha den på skolavslutningen så jag tänkte köpa den gröna också så får jag se vad jag bestämer mej för.

På lörda ska maria komfimera sej (hur man nu stavar det) och då vet jag inte heller va jag ska ha på mej tänkte nog ha nån utav dom jag köpte, men dom e så korta och man ska ju va i kyrkan så vi får se.

Efter klädprovningen åt jag och mamma kladdkaka som vi köpte på ICA Maxi i lördas as god, inte ens nordh kan göra godare ;). Sen så började jag sy om en utav mammas kläningar, så vi får se hur det blir men nu måste jag bara sy lite till på maskin så är den klar. Jag lovar att lägga ut en bild på den sen.

Puss 
 

Helgen

I lördas va ju thea och ida här och grilla, dat var ganska gott. Grillat är ju alltid de. I går va vi hemma hos min morfar och grillade (igen) det va ganska roligt. Lena och uffe va där och dom har jag inte träffat på typ ett halv år. Lena pratar alltid så mycké, uff också för den delen så de va skoj


Mina nya skor

Här är en bild på mina nya skor jag tänkte ha på skolavslutningen, och lite andra grejer. Just nu är jag lite sur över att jag inte kan använda dom på grund av den jävla tån

image8

Skor från Din Sko 299 kr

Dagens outfit

Jag känner mej fortfarande lite nere efter gårdagens operation. Det värsta är att jag av alla mäninskor blir yr av den jävla antibiotikan jag måste äta. Skit jobbigt. ikväll kommer i alla fall syrran med sin barn thea och ida, har inte träffat dom sen jag praoade på deras dagis för nåra veckor sen. här kommer i alla fall dagens outfit. Inte så vackermen skön i värmen.

image7

Kläning från eve

prov... blä

kommer inte ihåg om jag skrev de, men vi hade historie prov i torsdas och i dag fick vi resultaten. Det var snabbt om man jämför med catrin som tar typ 1 månad på sej att rätta dom. Aja jag fick i alla fall 38 av 40 vilket jag tyckte va skitbra gjort av mej, det räkte till ett MVG och jag trodde jag bara skulle få typ VG. Vi hade prov i onsdas i musik, vilket jag tror gick ganska dåligt. de som mest irreterar mej är att jag blanda ihop helnot- och halvnots- pause. men dom se ju likadana ut så det va väl förståligt. 

Nu ska jag i alla fall gå och äta parma pizza. det va ingen som orkade laga mat så jag och pappa åkte och köpte pizza, enda nackdelan va att jag inte fick i min tå som är så inlindad i nån sko att jag va tvungen att ta mammas gigantiska sko
kalla mej kalle anka


Ny opererad

Usch och blä. Nu är hela tånageln borta. Vem kunde ana att det gör så ont att ta bort den? men det värsta va nog sprutorna dom stack in i foten dom gjorde ju skit ont, jag va bara en liten bit från att börja gråta. En positiv sak är i alla fall att jag missar orienteringsdagen som är på månda :) hata orientering. Men det värsta är att jag måste ställa in shoppingturen som vi skulle göra på sönda. Buhu liksom.

im sad...

damp data

jag tänkte lägga in många bilder på kläningar men då skulle ju datan dampaloss såklart, men förhoppnings vis kan jag ha fått in nåra fler tills på fredag så ni få klara er på dom bilderna jag han lägga upp
det svarta är där för att den personen inte gjorde så fint ansikts utryck just den sekunden + en bh flash haha

Skolavslutningsklänningar

här är några av dom kläningarna jag provade på gina som jag skulle kunna tänka mej att ha på skolavslutningen

image5image6

prov....

i morron har vi historia prov. Blää. Me not like asså.

I dag va jag o nordh i cenrtum på lunch rasten och då hittade Nordh denna underbara tröja som hon (tyvärr) har första tjing på men jag ser så mycke bättre ut i den... haha skämta bara




image4
                                                        Tröja från Lindex 149 kr

Fjortis

Alldeles nyss gjorde nordh och jag lite tester. det visade sej att jag tydligen va 37,5% fjortis (vilket jag inte är) och att jag va en bortskämd brat det va också lite mean.

I skolan har vi typ as mycket läxor och prov och änd kommer jag bara få typ G på de jag gör så det känns nästan helt meningslöst att göra det

Nu ska jag gp och plugga lite till och sen kommer snatta, ciao


interjuv

om du vill läsa interjuvn jag gjorde med nathalie, asså jag svarade på frågor om ni inte fattde det... gå in på WWW.nathalipeaches.blogg.se

Snattilati

Det här är min bästa kompis snatta som svarade på lite frågor åt mej*
love her

Ute- eller hemmakväll:
Hmm... tuff one men måste nog säga hemmakväll 
Lyx eller budget: Blir ju oftast budget men de e klart man föredrar Lyx !
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Det beror på...  men kanske jeans,linne och ett halsband
Favoritfilm: Oj, de blir svårt att räkna men en av favisarna är She´s the man...
Födelseort: Huddinge
Smeknamn: Snatta (inte av den anledningen du tror!)
Favoritfärg: Gul och Rosa. Du vet man är ju tjej...
Dröm prinssessa: ?
Har du varit kär: Nja
Maträtt: Mammas. Nej, jag vet faktiskt inte
Favorit Resemål: Många, men Thailand är härligt
Tycker inte om: Fjortisar
Senaste sjukhusvistelse: Ingen aning? Men det blir nog en snart ska ta gardasil sprutan
Vad gör du när du är uttråkad: Tittar på tv, film eller sätter mig vid datan.
Husdjur: Inge, men jag skulle inte ha något emot en liten hund!
Syskon: En lill syrra
Är du Internetberoende: Nej! men börjar nog bli ;)
Gillar du snö: Ibland. Beror på vem som blir mulad...
Vilken film såg du på bio senast: Superhero movie! Jag och tjejerna stog och valde mellan två filmer och kunde inte komma överens om vilken vi ville se så det fick bli en helt annan!
Senaste köpta skiva: Har inte köpt nån på typ hundra år, men däremot vann jag en för ungefär en vecka senn...
Tre saker jag vill ha varje dag: öhh, ingen aning?
Bästa känslan: När man är kär!
Värsta känslan: När man känner sig dålig (när man har dåligt själförtroende).
Önskar jag var bättre på: Skolan och Gympan
Senaste sak du sa: Ja!
Vad tycker du om dina grannar? Vilka menar du?!
Solar du ofta? Jag har bara solat solarium en gång...
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten, antar ja
Har du varit deprimerad? Nja, hurdå?
Tar du droger? Nej! Droger är ett big No,No
Är du kär? Nej, jag har nog snarare en fling*


hemma igen...

Nu har jag (tyvärr) kommit hem igen, har vart i turkiet två veckor och blivit ordentligt brun. Snatta är total avis (hehe) men man kan ju alltid solasolarium. Det va ju skönt att vara borta och så men det känns som jag missat as mycket. Jag är mest sur över att jag missade fias spelning på gula villan i söndas dom skulle tydligen ha vart skit bra (enlig snatta i alla fall) men dom spelar den 25 igen, woho.

Skolavslutningen närmar sej och jag har lite panik men jag har hittat ett par as söta skor på Din Sko för bara 299 kr värsta fyndet. Kläningen är jag däremot lite tveksam över jag hittade en fin grön som jag funderar på...

Nu ska jag och snatta umgås lite men jag lovar att lägga ut en bild på mina framtida nya skor.
pöws

RSS 2.0